HĽADAŤ VÝSLEDKY

Contact Finder

Contacts found : ?

Press Centre

Spoločnosť Tech Data rozširuje distribútorskú zmluvu s Palo Alto Networks o Slovensko

Bratislava, Slovensko, 12 jún 2017:

Spoločnosť Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD) dnes oznámila, že jej firma, Technology Solutions, ktorá bola predtým divíziou spoločnosti Avnet, rozšírila existujúcu distribútorskú zmluvu s Palo Alto Networks, čím pokryla distribučných partnerov a zákazníkov na Slovensku.

Bezpečnostná platforma Palo Alto Networks® Next-Generation Security Platform bola od základov vybudovaná na prevenciu narušenia bezpečnosti, pričom informácie o hrozbách sú k dispozícii v celom rozsahu bezpečnostných funkcií, a je navrhnutá tak, aby fungovala v stále mobilnejších, modernejších sieťach. Kombináciou bezpečnosti siete, cloudu a koncových bodov so spravodajstvom o pokročilých hrozbách vo forme pôvodne integrovanej bezpečnostnej platformy, spoločnosť Palo Alto Networks vykonáva bezpečnostnú správu všetkých aplikácií a poskytuje vysoko automatizovanú, preventívnu ochranu pred kybernetickými hrozbami vo všetkých štádiách životného cyklu útoku, a to bez toho, aby bol ovplyvnený výkon.

Táto rozšírená zmluva stavia na bezpečnostnom portfóliu spoločnosti Tech Data, jestvujúcom v iných častiach Európy, na Strednom Východe a v Afrike. Distribučným partnerom a ich zákazníkom naprieč Slovenskom poskytne komplexné portfólio v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Táto distribútorská zmluva prináša do ekosystému partnerov spoločnosti Tech Data také poznatky v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktoré menia pravidlá hry, a podporuje neustále rastúci dopad spoločnosti Palo Alto Networks v danej oblasti.

Martin Zlocha, riaditeľ Tech Data Slovakia, povedal: „Vzťah so spoločnosťou Palo Alto Networks našim partnerom umožňuje ponúkať nadštandardnú bezpečnosť, o ktorú sa postará bezpečnostná platforma Next-Generation Security Platform. Ide o dokonalý prídavok do nášho portfólia v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktorý je reakciou na rastúcu potrebu kybernetickej bezpečnosti, ktorá sa odvíja od cloudu, mobility a internetu vecí.“

Jason Beal, riaditeľ distribúcie pre Európu, Stredný Východ a Afriku, pôsobiaci v Palo Alto

Networks, povedal: „Táto zmluva poskytuje partnerom na slovenskom trhu skvelú príležitosť ponúknuť predajcom, poskytovateľom služieb a zákazníkom najmodernejšiu kybernetickú bezpečnosť budúcich generácií a umožniť tak zaujať postoj kladúci dôraz na prevenciu, a to prostredníctvom našich jedinečných schopností, ktoré zabraňujú kybernetickým útokom uspieť, a vykonávajú bezpečnostnú správu aplikácií. Rozsiahla sieť predajcov doplnkových produktov a služieb spoločnosti Tech Data a ich zákazníci môžu profitovať z pokrokových bezpečnostných funkcií, ktoré naša platforma ponúka.“

Platforma Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform je už k dispozícii prostredníctvom spoločnosti Tech Data v Českej republike a je okamžite k dispozícii na Slovensku. Pre viac informácií o Palo Alto Networks riešeniach od spoločnosti Tech Data, kontaktujte tieto kontakty pre médiá:

KONTAKT PRE MÉDIÁ:

PR kontakt:
Katarína Srnová
Avnet Technology Solutions
Katarina.srnova@avnet.com
+421905117638

George Troughton
Manažér pre komunikáciu, Európa
Tech Data Corporation
Mobil: 0034 615 841 745
Telefón: 0034 93 297 0222
George.troughton@techdata.eu

Ellis Reid
+44 (0)207 437 0227
TechDataEmea@onechocolatecomms.co.uk

O spoločnosti Tech Data

Spoločnosť Tech Data Corporation je jedným z celosvetovo najväčších veľkoobchodných distribútorov technologických produktov, služieb a riešení. Jej pokrokové logistické možnosti a služby s pridanou hodnotou umožňujú 115 000 predajcom efektívne a hospodárne podporovať rozmanité technologické potreby koncových používateľov vo viac ako 100 krajinách. Za fiškálny rok, ktorý sa skončil 31. januára 2017, spoločnosť Tech Data dosiahla tržby vo výške 26,2 miliardy dolárov. Patrí jej 108. miesto v rebríčku Fortune 500® a podľa magazínu Fortune je jednou z „Najobdivovanejších spoločností na svete.“ Pre viac informácií navštívte www.techdata.com alebo nás sledujte na Facebooku a Twitteri.

Palo Alto Networks je ochrannou známkou spoločnosti Palo Alto Networks, Inc. v USA a v jurisdikciách po celkom svete. Všetky ostatné ochranné známky, obchodné názvy alebo ochranné známky pre služby, ktoré boli použité alebo spvlastníkom.      omenuté v tomto texte, patria príslušným