ARAMA
Biz, İş Ortaklarımızın Yeni Müşterilere Ulaşmalarına Yardımcı Oluruz

Çözüm ve İlgili Kişi Arama

Avnet ilgili kişi sayısı : ?

Tech Data Daha Fazla Büyüme Fırsatını Teşvik Etmek Üzere Macaristan, Romanya, Slovak Cumhuriyeti ve Türkiye'de Dell EMC Ortaklığına İmza Attı

İstanbul, Türkiye, 30 Mayıs 2017:

İstanbul, Türkiye (30 MAYIS 2017) –  Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), bugün daha önce Avnet'in departmanı olup şu anda Tech Data'nın bir parçası olan Technology Solutions Macaristan, Romanya, Slovak Cumhuriyeti ve Türkiye'de Dell EMC ile yeni bir dağıtım sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Sözleşmeye göre Tech Data, küçük ve orta ölçekli ile kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Macaristan, Romanya, Slovak Cumhuriyeti ve Türkiye'deki kanal ortaklarına sunucular, depolama, bulut bilgi işlem çözümleri ve birleşik altyapı teknolojileri dahil olmak üzere eksiksiz kurumsal Dell EMC portföyü genelinde çözüm erişimi sağlayacak.

Tech Data, EMEA, Stratejik Tedarikçiler ve Uluslararası Kanallar Başkan Yardımcısı Jason Boxall, "Dell EMC ile olan sözleşmemizi dört ülkede daha genişletmekten memnuniyet duyuyoruz ve Dell EMC'nin sunduğu kapsamlı ve yenilikçi portföyle daha fazla ortağa ihtiyaçları konusunda yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz," şeklinde konuştu.

Tech Data, Türkiye, Genel Müdürü Hakkı Eren, "Dell EMC geleceği yeniden tanımlayan yeni teknolojilerle müşterilerinin işletme sıkıntılarını gidermek için eşsiz bir şekilde konumlandırılmıştır. İş ortaklarımızın becerilerini geliştirmek için derin veri merkezi uzmanlığımızdan yararlanmaya ve Dell EMC gibi çığır açan şirketlerden önde gelen, kapsamlı çözümler sunmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Dell EMC, EMEA Kanalı, Kıdemli Başkan Yardımcısı Michael Collins, "Tech Data ile sözleşmemizin genişletilmesi Macaristan, Romanya, Slovak Cumhuriyeti ve Türkiye'deki işlerimizin gelişmesini teşvik konusunda mantıklı bir adımdır. Tech Data, veri merkezi alanında liderdir. Bu ülkelerdeki müşteriler için işletme çözümlerini daha da teşvik etmek için Tech Data'nın büyük ölçekli ortaklık ağından ve uzmanlığından yararlanacağız," şeklinde açıklama yaptı.

Bu ortaklık Tech Data'nın sunucular ve depolama alanında küresel pazar lideri Dell EMC ile olan ilişkisini güçlendirmektedir. Tech Data, EMEA bölgesi genelinde bu stratejik ortaklık aracılığıyla pazardaki güçlü büyümeyi desteklemeye ve buna ivme kazandırmaya kararlıdır. Tech Data şu anda EMEA bölgesindeki 22 ülkeye (İngiltere, İrlanda, Fransa, Almanya, İspanya, Portekiz, İtalya, Finlandiya, Norveç, İsveç, Danimarka, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Macaristan, Romanya, Slovak Cumhuriyeti ve Türkiye) eksiksiz Dell EMC çözümleri portföyü sunmaktadır.

Tech Data'nın sunduğu Dell EMC portföyü ile ilgili daha fazla bilgi için

Tech Data TS Türkiye – Pazarlama Müdürü – Kaan Bayram – kaan.bayram@avnet.com -05325241301

Tech Data Hakkında

Tech Data Corporation; teknoloji ürünleri, hizmetleri ve çözümleri alanında dünyanın en büyük toptan dağıtıcılarından biridir. Şirketin gelişmiş lojistik olanakları ve katma değerli hizmetleri, 115.000 satıcının 100'den fazla ülkedeki son kullanıcıların çeşitli teknoloji gereksinimlerini verimli ve düşük maliyetli olarak desteklemesine olanak sağlar. Tech Data, 31 Ocak 2017'de sonlanan mali yıl içinde 26,2 milyar dolar net satış geliri elde etmiştir. Şirket, Fortune 500® sıralamasında 108. sırada yer almaktadır ve Fortune tarafından "Dünyanın En Çok Hayranlık Uyandıran Şirketleri" arasında gösterilmektedir. Daha fazla bilgi almak için www.techdata.com adresini ziyaret edin veya bizi Facebook ve Twitter üzerinden takip edin.

Dell EMC

Dell Technologies şirketinin bir parçası olan Dell EMC, sektör lideri birleşik altyapı, sunucu, depolama ve veri koruma teknolojilerini kullanarak kuruluşların veri merkezlerini modernleştirmelerine, otomatize etmelerine ve dönüştürmelerine imkan tanır. Bu, işletmelerin hibrit bulut oluşturarak BT'yi ve buluta özel uygulamalar ile büyük veri çözümleri oluşturma aracılığıyla işletmelerini dönüştürmeleri için güvenilir bir temel sağlar. Dell EMC, uçtan çekirdeğe ve buluta sektörün en kapsamlı ve yenilikçi portföyüyle Fortune 500'ün yüzde 98'i dahil olmak üzere 180 ülke genelinde müşterilere hizmet sunmaktadır.

MEDYA İRTİBAT KİŞİLERİ

George Troughton